De oneindige cirkel van leven, dood en (weder)geboorte

Het medicijnwiel is een krachtcirkel. Deze cirkel staat symbool voor de “circle of life” die oneindig doorgaat. De cirkel van leven, dood en (weder)geboorte.Je wordt geboren, je groeit op, je wordt volwassen en je sterft. En vervolgens word je opnieuw geboren en begint er een nieuwe ronde.

Elke einde is een nieuw begin.

Zo stroomt levensenergie continu van het ene punt naar het andere, de hele cirkel door. Altijd in beweging en in verandering. Zo stroomt ook jouw levensenergie van nature. Alle seizoenen horen erbij. Hoe intens, pijnlijk en moeilijk ze mogelijk ook zijn.

Alles mag er zijn

Wanneer alles er mag zijn, dan stroomt het. Dit is je natuurlijke staat van zijn waarin de levensenergie en dus ook de liefde voor alle delen van jezelf en voor alle aspecten van het leven, zowel de lichte als de donkere, volop de ruimte krijgen.

Is er disbalans of een blokkade, dan stagneert de doorstroming. Je blijft dat tegenkomen wat je wilt transformeren in dit leven.

Ziel

Een disbalans of een blokkade wijst mogelijk op iets wat er niet mag zijn. Maar het leven en je ziel maken geen onderscheid. Die kennen alleen maar ‘ervaringen’. Elke ervaring is er een, zowel fijne als onprettig, en beide zijn even waardevol. Alle ervaringen horen erbij en je kunt niets uitsluiten, ook niet als je het probeert. De ziel kent alleen heelheid (licht en donker) en zal daar altijd naar terug willen.

Een persoonlijk verhaal

Onlangs is mijn lieve mam plotseling overgegaan. Een week voor haar overlijden was ik in een groothandel van Edelstenen en werd met mijn aandacht getrokken naar een prachtige cluster van een Herkimer Diamant. Herkimer diamant is een steen met een hoge zuivere vibratie (zie foto). Toen ik met de verkoper naar de steen toe liep kwam er uit het niets een vlinder om mij heen dansen. De verkoper lachte hartelijk en zei: deze steen gaat met jou mee naar huis.

Na het overlijden van mijn mam ben ik op zoek gegaan naar foto’s voor het afscheid. Ik kwam een oude kaart van haar tegen. Daar stond de volgende tekst op:

Onze vlinder Cil

In een wereld van goud omringd met de sprankelingen van diamanten dat wens ik jou met heel mijn wezen.

In liefde verbonden in het oneindige.

Zou dat toeval zijn? Mijn mam zou hebben gezegd: het valt je toe. Alles is energie. Circle of life….

 

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla