Looking back

Wow! Wat was het weer een bewogen, inspirerend en verrassend jaar. Zo ongelooflijk gezegend voel ik mij met alle levenservaringen die ik mag op doen. Zowel de mooie als de pijnlijke lessen. Ik stel me elke keer weer voor dat ik in een oceaan (van bewustzijn) zwem. Put ik mezelf uit om tegen de golven in te zwemmen of laat ik me meevoeren en me trakteren op de ritme van zee?

In november ben ik een week naar Sataya geweest met een groep prachtige mensen. Een week lang gingen we elke dag met zodiacs (snelle boten) de rode zee op om te kunnen zwemmen met de dolfijnen. Sataya is een rif waar de dolfijnen het heel fijn vinden. Daarom komen ze daar graag elke dag. Ze noemen het ook wel de poort naar de vijfde dimensie.

Van de spirituele dimensies heb je vast weleens gehoord. Het zijn dimensies die aangeven hoe ver je bewustzijn reikt. De meeste mensen op aarde zijn zich bewust van de derde en vierde dimensie. In het kort: exploreren, fouten maken, durven (derde dimensie) vertrouwen en mediteren (vierde dimensie). De vijfde dimensie behelst het je bewust worden van het grotere geheel. Je kunt los van jezelf naar de wereld kijken en onvoorwaardelijke liefde ervaren.

Iedereen heeft tijdens die week in Sataya een ‘speciaal’ moment mogen ervaren met de dolfijnen. Ik heb er meerdere gehad. Op een gegeven moment gingen mijn reisgenoten achter de dolfijnen aan. Ik had geen zin om te jagen en ben al snorkelend op zoek gegaan naar visjes en andere prachtige kadootjes van de zee. Ik heb nog nooit zulk mooi koraal gezien!

Verwonderd zwom ik daar in mijn eentje rond. Op een gegeven moment zag ik een groep van 30 dolfijnen naast mij. Alsof het nog niet genoeg was verschenen ze ook onder mij. Ik denk dat er zeker 100 dolfijnen om mijn heen zwommen. Zo dicht bij dat ik mijn best moest om ze niet te raken. Wat mij opviel is dat ze synchroon zwommen als groep in verschillende patronen. De kleintjes al spelend om de grotere heen. Ik werd emotioneel omdat ik zoveel liefde voelde. Ongelooflijk, met geen pen te beschrijven. Ik snap nu waarom dolfijnen therapeutisch ingezet kunnen worden bij o.a. kinderen. Ze worden niet voor niks de engelen van de zee genoemd.

Die week heeft het ervaren van synchroniciteit gegeven. Helemaal afgestemd zijn op de bron. Ik heb sterk het gevoel dat dit slechts een sneak preview is geweest voor 2020.

Wat of wie heeft jou geïnspireerd in 2019?

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla