Herken jij dit..?

R

Ik wil graag meer inzicht krijgen over levensvraagstukken vanuit een groter perspectief.

R

Ik wil graag nieuwe inzichten krijgen in gedragspatronen van mezelf en geliefden. 

R

Ik wil meer mijn aanwezige kwaliteiten inzetten om beperkende overtuigingen te transformeren.

R

Ik wens meer liefde te willen ervaren in mijn leven voor mijzelf en anderen. 

R

Ik wil graag weten waarom ik op de aarde ben, wat mijn gouden draad is. 

R

Ik voel dat het tijd is om de volgende stap te zetten in mijn leven. 

Reading sessie

 

 Je wordt gedurende 1,5 tot 2 uur voorgelezen uit “het boek van jouw ziel”. Na de sessie ontvang je de opname via de mail. Je kunt de reading dan in alle rust terugluisteren.

Energie kan vertaald worden als licht, geluid, vibratie, gevoel of een inspirerend idee. Alle materie heeft een uitstraling en een effect.

Zo heeft een mens een energieveld ook wel aura genoemd. De aura is een veld van energie om je fysieke lichaam heen. Het bevat alle informatie die je als mens in een leven nodig hebt. En deze informatie kan gelezen worden (readen).

Ik begin met de beschrijving van het energieveld rondom je lichaam, de aura, waarin de belangrijkste thema’s aangegeven worden die in deze fase van jouw leven interessant voor jou zijn.

Daarna lees ik de informatie die in de belangrijkste energiecentra (chakra) van jouw lichaam opgeslagen zijn.

 

 

 

 

 

Jouw enorme wijsheid bracht heling op het diepste niveau. Als een liefdevolle reisleider leidde je mijn ziel doortastend op een belangrijk punt van haar reis. Je bracht haar thuis bij mij. Dankbaar!

Esmé van der Harst

Specialist in de kracht van voelen - Schrijfster van het boek Het licht van de kleine vuurtoren, www.esmevanderharst.com

Ik heb nog nooit eerder zo’n groot en inspirerend overzicht gekregen van mijn leven. Naast dat het helend en rustgevend doorwerkt, voelt het als een cadeau van mijn ziel. Haarfijn en treffend gebruikt Priscilla de juiste woorden en metaforen. Daarnaast voelde ik mij erg welkom in haar praktijk. Ik ga dan ook zeker terugkomen en raad het iedereen aan die meer wil leven vanuit zijn of haar essentie.

Tom

Het was een fijne, rustige reading met mooie inzichten. Ik begrijp nu de ‘moeilijke’ situaties die in mijn leven zijn geweest beter, maar ook de mooie dingen die mij zijn overkomen. Ik ben heel dankbaar voor de liefdevolle wijze waarop jij mijn veld hebt gelezen! Voel me veilig bij jou in jouw mooie energie en ruimte.

Corine

Als energetisch coach, lichtwerker, sjamaan werk ik zelf enorm veel met energie. Veel zaken gebeuren, veranderen, transformeren. Ook bij mezelf! En soms dan weet ik het zelf ook even niet meer en snap ik niet waarom de dingen zo lopen zoals ze lopen. Dan is het enorm fijn om me volledig over te kunnen geven aan de wijsheid en de gave van Priscilla. Met haar warme ontvangst, voel je je meteen veilig en weet ze als geen ander voor mij middels concrete beelden, heel helder te voelen en toe te lichten waar ik sta en waarom zaken gebeuren zoals ze gebeuren. Dit geeft mij houvast, kracht en de wil om weer door te gaan. En als je denkt dat het na een reading klaar is, vergeet het maar! Haar readings werken nog maandenlang door. Ze versnellen je transformatieproces.

Voor mij is Priscilla een warm, liefdevol, puur, zuiver en integer persoon, een ware engel op deze aarde.

Mirjam van den Boezem-Wijffels   Een wijze reiziger, sjamaan, lichtwerker, energetisch (leiderschaps)coach

We leven in een bijzondere tijd. Ik merkte dat ik behoefte had om te weten te komen waarom ik mij de laatste tijd zo verloren voelde. Een unheimisch gevoel waardoor ik steeds meer op zoek ging naar zingeving. Waarom ben ik hier en wat kom ik hier doen. Heel gespannen kwam ik binnen en voelde me totaal verlicht toen ik naar buiten ging. Elke reading is uniek dat snap ik, dit was mindblowing. Een prachtig cadeau wat ik had gekregen. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ook heeft ze situaties omschreven die ik nooit met iemand heb gedeeld. Het heeft mij innerlijke rust gegeven en ik voel de moed en liefde om vol vertrouwen verder op mijn reis te gaan. 

Zo bijzonder dat je op de juiste tijd de juiste mensen tegenkomt. Priscilla is uniek in haar vak. Vol liefde en respect leest ze je persoonlijke archieven!

Carmen  Psycholoog                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Het is nu ruim twee maanden geleden dat ik bij Priscilla ben geweest voor een reading. De ervaring was voor mij ongekend. Er werd iets in mij aangeraakt waardoor ik tijdens de reading ontzettend ontroerd was. Priscilla vertelde mij dingen die me gevoelsmatig bekend voorkwamen. Ik herkende mezelf erin en begrijp door de context van Priscilla mezelf en mijn denken beter. Ik luister de opname zo nu en dan nog eens terug en dan ontdek ik vaak een nieuwe interpretaties waarvan ik steeds opnieuw iets kan leren.   
Ik ben erg dankbaar voor de inzichten die ik tijdens de reading kreeg. Het heeft mijn nieuwsgierigheid verder aangewakkerd en ik blijf me steeds verdiepen in deze mateloos interessante materie. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil kennen!’ 

Nikki van de Camp                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla