Herken jij dit..?

R

Ik wil me meer verbonden voelen met mezelf, met anderen en de wereld.

R

Ik wil graag op een speciale plek, mijn unieke plaats in nemen in het grotere geheel.

R

Ik wil meer verbondenheid en harmonie ervaren in mijn leven.

R

Ik wens stil te staan bij de ‘rites of passage’ (geboorte, sterven, nieuwe baan, relatie afsluiten, een nieuwe baan etc).

R

Ik wil graag door een overgangsritueel mijn dankbaarheid uiten.

R

Ik voel dat het tijd is om de volgende stap te zetten in mijn leven naar aanleiding van een reading.

Ritueel

We spreken af op een bijzondere krachtplek. Je ontvangt van mij voor de afspraak het adres. Van tevoren spreken we af wat je intentie gaat worden voor het ritueel.

Vragen die je kunnen helpen in de voorbereiding zijn: Waaruit haal je kracht naar een nieuwe ontwikkeling?

Wat wil je in jezelf zuiveren? Welke ballast wil je afstoffen zodat zuivere emotie overblijft? Wat wil je vooral “leven”?

Het ritueel wat we gaan doen verbindt onbewust of bewust met een groter kanaal van energie.

Daarmee worden wij boven ons dagelijkse bestaan uitgetild en kunnen krachtiger verder op ons levenspad.

Het ritueel duurt ongeveer 2 uur (wandelschoenen zijn gewenst).

 

 

 

 

 

Na een reading bij Priscilla wilde ik graag handen en voeten geven aan de bijzondere inzichten die ik heb gekregen. Daarnaast ga ik door een transformatieproces en wilde ik mijn nieuw ingeslagen weg bekrachtigen met een ritueel. Wat een magische plek hebben wij bezocht! De begeleiding, de natuur en de kracht van de plek hebben mij diep geraakt in mijn ziel. Voorbij de ratio voelde ik mij vrij, gezien en krachtig. Als student heb ik eens een ontgroeningsritueel ervaren en dit voelde als een ritueel naar volwassenheid. Ik kan iedereen dit aanraden als kado voor jezelf bij bijzondere fases in je leven of als eenmalige “coaching sessie”.

Emma

 

Ik heb een sabbatical van een jaar genomen van mijn werkgever en wilde graag stilstaan bij het afscheid van mijn “oude” leven. Ik heb zoveel lessen mogen leren. In deze bijzondere tijd wil ik niet meer blijven “overleven”. Ik wilde mij laten verrassen door mezelf dit ritueel cadeau te doen. Ik ben er blanco ingestapt. Goh, ik kan het niet navertellen. Het was vooral ervaren: be-leven. Door het ritueel besefte ik me dat ik de juiste keus heb gemaakt. Ook voelde ik veel vertrouwen! Enorm dankbaar voor de liefdevolle begeleiding.

Bob

Ik zocht een lange tijd naar een vorm om mezelf te ondersteunen in mijn proces. Ik heb geen behoefte aan lange trajecten of therapie. Ik wil vooral mijn dankbaarheid uiten. We hebben afgesproken op een bijzondere plek. We zijn eerst naar een imposante boom gelopen en Priscilla gaf uitleg over energielijnen. Daarnaast ben ik mij gaan verbinden met mijn intentie en wat ik vooral wilde loslaten. We zijn naar een plek gelopen met een krachtige energie. Naast het prachtige betekenisvolle ritueel heb ik ook veel geleerd over de natuur, krachtplekken en dat alles energie is. Ik heb mijn volgende sessie alweer ingepland.

Anne-Sofie

Het is nu ruim twee maanden geleden dat ik bij Priscilla ben geweest voor een reading. De ervaring was voor mij ongekend. Er werd iets in mij aangeraakt waardoor ik tijdens de reading ontzettend ontroerd was. Priscilla vertelde mij dingen die me gevoelsmatig bekend voorkwamen. Ik herkende mezelf erin en begrijp door de context van Priscilla mezelf en mijn denken beter. Ik luister de opname zo nu en dan nog eens terug en dan ontdek ik vaak een nieuwe interpretaties waarvan ik steeds opnieuw iets kan leren.   
Ik ben erg dankbaar voor de inzichten die ik tijdens de reading kreeg. Het heeft mijn nieuwsgierigheid verder aangewakkerd en ik blijf me steeds verdiepen in deze mateloos interessante materie. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil kennen!’ 

Nikki van de Camp                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla