Herken jij dit..?

R

Ik loop voor mijn gevoel vast en ik wil graag uit deze negatieve spiraal. 

R

Ik ben onderweg naar meer bewustzijn en ik wil nieuwe velden en potenties in mijzelf openen. 

R

Ik zit veel in mijn hoofd en ik kom er niet uit. Het kost mij veel energie. 

R

Ik ben gevoelig en ondervind moeilijkheden in het dagelijks leven. 

R

Ik heb een reading ontvangen en wil graag begeleiding zodat ik het leven creëer waar ik naar verlang. 

R

Ik ben zelf therapeut/coach/healer/reader en wil graag een mentorschap traject volgen. Om zo bewust ruimte te (blijven) creëren voor mijn eigen vraagstukken. 

Healing en coaching sessie

 

Ik help je om de energie weer te laten stromen waar ze blokkeert. Ik neem het proces niet uit handen maar begeleid jou om de stappen zoveel mogelijk zelf te nemen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Hulp vragen is dan verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. 

 

Vanuit mijn opleidingen en achtergrond stem ik elk sessie op jou af en zet ik verschillende healing- en coachingstechnieken in.

 

Soms heb je een persoon als spiegel nodig om jezelf te kunnen zien en daarnaast maak ik ook gebruik van jouw energievelden om jou die spiegel te geven die je nodig hebt om nieuwe stukken in jezelf te kunnen zien en te integreren.

 

Daarnaast ondersteun ik je (indien gewenst) om jouw natuurlijke en unieke healingkwaliteiten te leren kennen en te gebruiken zodat je zoveel mogelijk jouw zelfgenezend vermogen gaat aanspreken.

Een sessie duurt 1 uur tot 1,5 uur. 

 

Priscilla, mijn ‘spirituele coach’ of ‘Guru’ zoals ik haar wel eens benoem bij mijn vrienden. De afgelopen 8 jaar heb ik verschillende soorten sessies bij Priscilla gehad, van healing tot reading en het is elke keer weer een cadeautje. Als ik even “vastloop” maak ik een afspraak en weet zij het juiste weer te raken zodat het weer mag stromen en ik weer verruimd en geïnspireerd naar huis kan. Priscilla is zo’n liefdevol, mooi en open persoon dat het voelt als thuiskomen als ik er weer mag zijn. Het is een eer dat zij mij heeft mogen readen en ze weet haar waarnemingen heel goed te vertalen. Ze heeft een mooie rol gespeeld in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling – and more to come.

Mascha

Healer en founding mother of Healingdolls, www.maschawattimena.nl

Coachingsgesprekken en een healing op afstand. Ik heb veel gehad aan jouw tips en oefeningen hoe om te gaan met mijn gevoeligheid. We hebben onder andere gewerkt aan mijn basis. Jij gaf mij uitdagende opdrachtjes mee en stimuleerde mijn creatieve ontwikkeling. Ook kon ik je bellen als het even moeilijk werd. De healing op afstand was echt een cadeautje.

Corine

We hebben al meerdere reizen samen mogen maken! Al jaren kom ik voor coaching en healing bij Priscilla bij grote veranderingen. Nog niet zo lang geleden heb ik mijn eerste reading mogen ontvangen. Het is met geen pen te beschrijven hoe bijzonder dat was. De puzzelstukjes vallen op hun plaats en dat heeft mij innerlijke rust gegeven. Ik heb meerdere malen een burn-out gehad dus je kunt je voorstellen wat een cadeau dat is: rust. Ik gun iedereen een sessie. Met heel veel liefde en wijsheid (en humor) begeleid Priscilla je naar een nog mooier leven!

Felix

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla