Over mij

Ik was 16 jaar toen ik met mijn school naar Londen ging. Een stad, een plek, waar de geschiedenis nog heel voelbaar is. Ik herinner me nog goed hoe intens eenzaam ik me op die leeftijd voelde en hoe ik ervan overtuigd was dat ik niet de moeite waard was om van te houden. Mijn gevoel van eigenwaarde liet ik volledig afhangen van de goedkeuring van anderen en daarom zocht ik voortdurend naar erkenning door goed voor anderen te zorgen.

Ik keek op de heenweg steeds ongemakkelijk naar de lege busstoel naast mij. Het was een stille getuige van mijn eenzaamheid, van het gevoel dat ik er niet echt bij hoorde. Alle klasgenoten hadden een plekje naast elkaar gevonden en ze hadden zelfs al afspraken gemaakt over wie er met wie een kamer zou delen. Ik hield me groot, maar wat voelde ik mij klein!

Daags erna dwaalde ik moederziel alleen door Covent Garden. Ik liep de ambachtelijke winkeltjes en historische pandjes in en uit en ik genoot ondanks alles van de ongedwongen sfeer die de wijk uitademde. Ik daalde een trap af en kwam beneden uit in een kleurrijk en interessant spiritueel winkeltje. Mijn aandacht werd daar getrokken door een kaartje ter grootte van een creditkaart: ‘the rainbow of chakra centers’. Ik wist toen nog niet dat de regenboog voor de verbinding tussen hemel en aarde staat, voor de veelkleurigheid van het leven. En dat het een krachtig symbool is voor hoop; hoop op een (nog) beter leven. Toch had het kaartje een enorme aantrekkingskracht op mij en intuïtief wist ik dat het bij me hoorde. Het moment waarop ik dat kaartje kocht, bleek achteraf de geboorte te zijn van mijn levensmissie.

Wie had toen kunnen bedenken dat ik mij ruim 25 jaar later zou hebben ontwikkeld tot een krachtige reader?

 

Om te ervaren dat ik een liefdevol persoon ben, heb ik vele levenservaringen mogen op doen, zowel in mijn persoonlijke leven, gezinsleven als mijn werkleven. Hierdoor ben ik in mijn leven door verschillende seizoenen gegaan en heb ik meerdere landschappen mogen bezoeken op psychologisch, geestelijk, mentaal, fysiek en spiritueel vlak. Metaforisch gesproken, natuurlijk.

” Zonder schaduw zou je het licht niet kunnen zien.”

Omdat ik mijn leven in het teken van het helen van mijzelf, anderen en de aarde wilde stellen, heb ik meerdere opleidingen gevolgd, waaronder therapeutisch begeleider, regressie therapeut, kindertherapeut, healersopleidingen en een coachingsopleiding.

Als de leerling er klaar voor is, verschijnt de meester. In 2013 mocht ik toetreden tot de opleiding van Margriet van Bentem, één van de meest toonaangevende trainingen op het gebied van energetisch waarnemen. Margriet is één van de zuiverste readers die ik ken. Onder haar leiding ontwikkelde ik mij tot professional in het energetisch waarnemen. Ik heb de trainingen gevolgd tot juli 2020.

Readen is een ambacht op zich. Het vraagt veel aandacht, kennis en oefening. Ik ben sinds enige tijd werkzaam met readen in mijn eigen praktijk. Voor mij is het leven een leerschool en het is mijn passie om mij te blijven ontwikkelen. En niet onbelangrijk om te benoemen mede dankzij de liefde en onverwoestbare steun van mijn lieve man Arthur en mijn prachtige kinderen Celine, Noa en Jaden, kan ik nu doen wat ik te doen heb in de wereld.

” Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”
– Marianne Williamson

En het kaartje “the rainbow of chakra centers”? Het blijft een tastbare reminder dat ik altijd mag blijven geloven in de magie, de veelkleurigheid van het leven. 

 

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla