De tijd is gekomen om kleur te bekennen.

Zoals je hebt kunnen lezen op de ‘over mij-pagina‘, is het kaartje ‘the rainbow of chakra’s‘ (zie afbeelding) voor mij erg belangrijk. Het staat symbool voor de magie en veelkleurigheid van het leven. Daarnaast is het kaartje voor mij als persoon een belangrijke token van mijn levensmissie. Het is alsof ik op mijn 16e al een clue heb gekregen van wat mij in dit leven te doen staat. Een missie waar ik heel blij en vervuld van wordt. Alsof het leven toen al naar mij gefluisterd heeft en ik hierdoor altijd hoop en de kracht heb gehouden.Voordat ik op dit punt heb mogen aankomen, heb ik verschillende wegen bewandeld. Naast alle opleidingen die ik heb gevolgd, ben ik op mijn 23e gaan werken als leerplichtambtenaar. De ontmoetingen met de leerlingen hebben mij aangemoedigd om altijd nieuwsgierig te blijven en mezelf te blijven ontwikkelen: practice what you preach!

Ik zal nooit vergeten dat ik betrokken was bij een zaak waarvan mijn intuïtie goed van pas kwam. Deze jongeman was veel ziek en kwam regelmatig te laat in de les. Ook zag de jongen er slecht uit. Hij had vaak dezelfde kleren aan en zijn medeleerlingen klaagden over zijn lichaamsgeur. De jongeman kwam netjes met zijn moeder op gesprek. Toch gaf het gesprek mij een naar onderbuik gevoel. Misschien ken je dat gevoel wel: je kan je vinger er niet opleggen, dat knagend gevoel.

De dag daarna ben ik op huisbezoek gegaan. In eerste instantie werd ik niet binnen gelaten. De huisdieren zouden dan van streek raken. Uiteindelijk mocht ik na lang dimdammen toch binnenkomen. Het was alsof ik terug in de tijd  ging. Geen fatsoenlijke meubels, overal huisdieren, schimmelplekken en het stonk er naar kattenpis. De jongen vertelde mij dat hij geen bed had omdat ze er geen geld voor hadden. Dezelfde dag heb ik contact met de hulpverlening opgenomen en ben ik samen op huisbezoek gegaan.

Tien jaar later ben ik deze jongen tegengekomen, het gaat goed met hem. Hij heeft een baan en een fijne relatie. Hij heeft geen contact meer met zijn ouders. Er was sprake van ernstige verwaarlozing. Soms, als je op de juiste plek bent en je gevoel durft te volgen, kun je een verschil maken. Dat heb ik van deze jongen geleerd: ik wil een verschil kunnen maken.

Het is nu tijd dat ik mijn kleur ga bekennen en mezelf niet langer klein houd. Ik heb de afgelopen maanden aan mijn website gebouwd. Het is een proces geweest waarin ik keuzes mocht maken, van lettertype tot kleurenpalet. En nadat ik eerst honderden verschillende logo’s had gecreëerd, ben ik uiteindelijk tot een definitief ontwerp gekomen. Vele malen heb ik gedacht: ‘Waarom wil ik dit allemaal zelf doen? Maar ik heb doorgezet en ben trots op het resultaat. En zo is het ook met het leven: je moet er elke keer helemaal voor gaan.

Nu mijn website klaar is, voelt het alsof er geen weg meer terug is, het zogenoemde ‘point of no return‘. De cirkel is nu eindelijk helemaal rond: ik beken kleur!

Welkom op mijn website. Zucht. Eindelijk!

Verhoog je frequentie visualisatie

Beluister gratis de visualisatie oefening om je frequentie te verhogen. 

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt per mail de visualisatie. Hartelijke groet Priscilla